Bli medlem i Friskis & Svettis - ett bra val!

Som medlem får du:

  • Olycksfallsförsäkring hos försäkringsbolaget Svedea.
    - gäller vid träning med Friskis&Svettis.
  • Medlemspris (vid innehav av träningskort) vid träning enstaka tillfällen (engångsbiljett)
    - gäller även hos alla andra Friskis&Svettis föreningar.
  • Medlemspris på föreläsningar som föreningen anordnar.

Friskis&Svettis är Sveriges största idrottsrörelse med ca 548 637 medlemmar fördelat på 159 ideella idrottsföreningar. Hos Friskis&Svettis Sollentuna tränar ungefär 10 procent av kommunens befolkning. F&S Sollentuna startades 1983. I dag är vi ca 7 500 medlemmar (december 2016) vilket gör F&S till Sollentunas största idrottsförening.

Alla som har träningskort på Friskis&Svettis Sollentuna är medlemmar i föreningen. Våra medlemmar är i åldern 2 till + 90 år.  Medelåldern är 33 år. 34% är män.

Babygym alla vardagar
Alla vardagar mellan 06:30-15:00 är du varmt välkommen att ta med barnvagnen hit till oss.

Som medlem i Friskis&Svettis Sollentuna har du rätt att delta på föreningens årsmöte och påverka beslut som fattas. Du ingår i en gemenskap och kan delta i olika medlemsaktiviteter som föreningen ordnar.
 
Att Friskis&Svettis Sollentuna är en ideell medlemsförening innebär att eventuella överskott går tillbaka till verksamheten eftersom det inte finns några vinstintressen bakom ägandet. Föreningens uppdrag är att få så många som möjligt att motionera och som medlem har du aktivt valt en positiv livsstil där vi strävar efter att må bra i rörelse.

Friskis&Svettis Sollentunas verksamhet styrs av föreningens stadgar, du hittar dem här.

F&S Sollentuna har över 200 instruktörer, värdar och funktionärer som engagerar sig ideellt. Tack var dem kan F&S erbjuda träning – över 90 gruppträningspass i veckan och ett gym som är öppet varje dag, från morgon till kväll. 

Välkommen!