Öppettider

 • Måndag
  06:30 - 22:00
 • Tisdag
  06:30 - 22:00
 • Onsdag
  06:30 - 22:00
 • Torsdag
  06:30 - 22:00
 • Fredag
  06:30 - 21:00
 • Lördag
  08:30 - 21:00
 • Söndag
  09:30 - 21:00

Vi behöver dig - bli funktionär!

Gruppbild.
Vi vet att du gillar...

- Friskis&Svettis
- härliga människor
- träning
- service
- rörelse
- musik
- ledarskap
- gemenskap

...då vet vi också att du kommer att bli en stjärna här hos oss. Vad passar dig - ledare, instruktör, receptionist eller värd? Kom in och prata med oss eller skicka in din ansökan.

Får du människor att le? Älskar du att inspirerar andra? Vill du bli rik på upplevelser? Gillar du le och skratta? Vill du bli en av oss?

Möten och upplevelser är belöningen
Det är häftigt att stå i centrum och leda en grupp människor som litar helt och fullt på att du ska ge dem en timme effektiv och rolig träning. En träningsupplevelse.

Lika spännande är det att under en gyminstruktion känna att du förmedlar kunskaper som sjunker in hos den andra personen. Att möta så många nya människor som du får göra som ledare, instruktör, värd eller receptionist är oerhört belönande för dig själv.

Så vill du bli rik, rik på möten och upplevelser, är det en bra början på mötet mellan dig och Friskis&Svettis. Belöningen ligger nämligen på ett helt annat plan än i plånboken. Alla funktionärers uppdrag på Friskis&Svettis är ideellt.

Sugen? Allt hänger på dina drivkrafter, på varför du vill bli funktionär.

Vad du måste gilla?
Det är verksamhetsidén du måste gilla. Och de värderingar som ligger till grund för allt vi gör. Verksamhetsidén lyder så här: Friskis&Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Värderingarna använder vi internt för att ständigt påminna oss om på vilket sätt vi ska leva och realisera verksamhetsidén.

Hör av dig
Om du gillar vad du läst så här långt så är det bara att höra av dig till oss på telefon 08-350102, mejl info@sollentuna.friskissvettis.se eller varför inte komma in och besöka oss så får du veta mer.

Välkommen med din ansökan.